Blog

Május Akciós Ajánlatunk!
19
Máj

Gondtalan profi működés hosszú éveken keresztül! Ezt adjuk Önnek is: Connect kapuk motorral, és szereléssel együtt 1.500.000Ft-ért csak május 31-ig történő megrendelés esetén!

Az ajánlat részleteiről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

Újdonság bemutató - Roger TW90 oszlopba építhető tolómotor
17
Máj

Eleged van abból, hogy láthatatlan, de mégis nagy teljesítményű megoldásokat keresel tolókapukhoz? Megérkezett a legújabb különlegesség: a TW90 a Roger Technology-tól, egy abszolút újdonság az automatizálás világában

Sicurezza kiállításon az L-Gate Kaputechnika!
17
Nov

Óriási megtiszteltetés és egyben hatalmas elismerés is az L-Gate Kaputechnika számára, hogy Magyarországon egyedüli cégként meghívást kapott a három évente Milánóban megrendezésre kerülő biztonság technikai eseményre, a Sicurezza kiállításra.

ÚJDONSÁG! Először nálunk Connect úszókapu vasalat szett!
11
Máj

Megérkezett L-Gate Kaputechnikához! Az országban az elsők között rendelhető a Connect úszókapu vasalat szett nálunk! Miért különleges ez a úszókapu vasalat szett?

Roger Tanúsítvány
30
Nov

Roger márka is elismerte a munkánkat.

Alutech Tanúsítvány
30
Nov

Egy újabb elismerés, melyre büszkék vagyunk. 

Alkatrészek rendelési lehetőségei
23
Okt

Garázsajtó és kapumozgató motorok alkatérszeinek beszerzésében is segítünk!

Újdonság: Roger Brushless
15
Okt

Az általunk forgalmazott olasz Roger kapuautomatizálási vállalat új produktuma a Brushless vonal, mely magában foglalja az erőt, az eleganciát és a biztonságot egyszerre. A Brushless motorok szénkefe mentesek, gyakorlatilag az egyik legfontosabb meghibásodási tényező a villanymotorok esetében, ezáltal kizárva. Nagyon fontos különbség még az üzem óra, amely a hagyományos motoroknál fix, kb.: 5000, míg Brushless motorok esetében ez kb.: 30 millió!